bloemen3

Wegwijzer beweging inspiratie voeding richting energie

...is ontdekt door Maria Voskuilen, Vitaliteitspsycholoog.

'Je bent als de wind die precies weet hoe hard hij moet blazen om de blaadjes in beweging te krijgen.'

Mijn eerste, bewuste stap op weg naar Meer van Zelf leven en werken is gezet in 2011. DSC 4834 klbBij het compliment van mijn baas over hoe succesvol ik was, merkte ik dat ik van binnen wel kon huilen. Dit was voor mij het signaal om op ontdekkingstocht te gaan. Via een rotonde, een zijweg en een doodlopende straat heb ik uiteindelijk besloten om het ‘4-sterren hotel’ waar ik werkte te verlaten en te gaan ‘backpacken’. Hoe spannend is dat!

Mijn verlangen naar avontuur bleek uiteindelijk groter dan mijn angst; als Vitaliteitspsycholoog ben ik in 2013 mijn eigen bedrijf gestart. Vervolgens kwam een aantal paden samen wat tot de creatie van dit online coachingstraject 'Meer van Zelf leven en werken' heeft geleid. 

 Nog steeds geniet ik van de keuzes die ik maak op weg naar Meer van Zelf. Het is soms spannend, vraagt liefde en lef. Én gaat gelukkig steeds Meer van Zelf.

Kort CV

  • Arbeids- en organisatiepsycholoog sinds 1999
  • Psycholoog NIP
  • Lichaamsgericht coach
  • Haptotherapeut in opleiding
  • Lid van de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde (VIV)

 

'Ik ben tevreden over de begeleiding door Maria als mijn gids. Zij las en dacht online mee over wat ik had opgeschreven. En gaf daar schriftelijk persoonlijke feedback op met eventueel een advies. Ik had veel aan haar reactie. En het voelde als een veilige omgeving.'